طرز تهیه پلو یونانی با میگو، روزنامه شیراز نوین
امروز میخواهیم با هم یک «غذای استثنایی و لذیذ با میگو» را تهیه کنیم. پلو یونانی با میگو ترکیبی فوقالعاده از میگوهای طعمدار شده و برنج است که با دقت و مهارت خاصی پخته میشود. بیایید با هم این دستور پخت خوشمزه و منحصر به فرد را آماده کنیم.
برای تهیه پلو یونانی با میگو، ابتدا پیاز را خرد کرده و با میگو، نمک، فلفل، زعفران و سرکه مخلوط کنید و برای مزهدار شدن در یخچال قرار دهید. سپس، سبزیجات خردشده را با ادویهها تفت داده و میگوها را جداگانه تفت دهید. برنج را پس از خیساندن بپزید و لایههایی از برنج و مخلوط میگو و سبزیجات در قابلمه بریزید. در نهایت با زعفران دمکرده تزئین کرده و دم کنید تا پلو آماده شود.
مواد لازم
فلفل دلمهای سبز و قرمز: ۱ عدد از هر کدام
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
برنج: ۳ پیمانه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
جعفری ساطوریشده: به مقدار لازم
نمک، فلفلسیاه و پاپریکا: به مقدار لازم
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
هویج: ۱ عدد
میگو: ۳۵۰ گرم
ذرت: یکدوم پیمانه
طرز تهیه
مرحله 1: آمادهسازی میگو و مرینیت کردن
ابتدا پیاز را پوست گرفته و به دو روش میتوانید آن را آماده کنید: یا با رنده ریز رنده کنید یا به صورت نگینی خرد نمایید. سپس در یک کاسه بزرگ، میگوها را به همراه پیاز خردشده و مقداری نمک، فلفلسیاه، زعفران دمکرده و سرکه ریخته و همه مواد را خوب با هم مخلوط نمایید. این ترکیب را برای مدت نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا میگوها به خوبی مزهدار شوند.
مرحله 2: خرد کردن سبزیجات
فلفل دلمهایها را پس از شستن، به صورت نگینی خرد کنید. گوجهفرنگیها را نیز بشویید و به همین شکل خرد نمایید. هویج را پوست بگیرید و به صورت مکعبی ریز تکهتکه کنید. جعفری را پاک کرده و به صورت ساطوری خرد کنید؛ در صورت استفاده از ذرت تازه، آن را بخارپز کنید و یا میتوانید از ذرت کنسروی استفاده نمایید.
مرحله 3: تفت دادن سبزیجات
در یک تابه بزرگ، مقداری کره و روغن را داغ کنید. سپس همه سبزیجات خردشده به همراه ادویهجات را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم و عطر آنها آزاد شود. حالا جعفری خردشده را اضافه کرده و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
مرحله 4: پخت میگو
در یک تابه دیگر، میگوهای مزهدارشده را با کمی کره به مدت ۷ دقیقه تفت دهید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس میگوها را به تابه سبزیجات اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید.
مرحله 5: آمادهسازی برنج
برنجی که از قبل خیس خورده است را در یک قابلمه بزرگ قرار داده و روی حرارت بالا بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. پس از اینکه برنج نرم شد، آن را آبکشی کنید.
مرحله 6: دم کردن برنج
در کف قابلمهای دیگر، تهدیگ دلخواه خود را قرار دهید. سپس یک لایه برنج، بعد از آن یک لایه از مخلوط میگو و سبزیجات تهیهشده بریزید و این فرایند را تا پایان مواد ادامه دهید. در انتها، کمی زعفران دمکرده روی برنج بریزید و قابلمه را برای مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پلو به خوبی دم بکشد.
مرحله 7: سرو پلو یونانی
پس از پایان زمان دم کشیدن، پلو یونانی شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر خود کشیده و همراه با سالاد یا مخلفات دلخواه نوش جان کنید. این غذای رنگارنگ و خوشطعم، تجربهای متفاوت از پلوهای سنتی به شما ارائه خواهد داد.
نکات کلیدی
انتخاب میگوی مناسب
برای داشتن یک پلو میگوی عالی، انتخاب میگوهای تازه و باکیفیت اهمیت زیادی دارد؛ میگوها باید گوشتی و مرطوب باشند و بوی تندی نداشته باشند. اگر از میگوی منجمد استفاده میکنید، حتماً آن را به آرامی و در دمای یخچال ذوب کنید تا بافت آن حفظ شود و له نشود.
تغییرات برای گیاهخواران
برای تنظیم این دستور با رژیمهای گیاهخواری، میتوانید از پنیرتوفو بهعنوان جایگزین میگو استفاده کنید. همچنین، افزودن انواع دیگری از سبزیجات مثل قارچ یا سیبزمینی میتواند تنوع و ارزش غذایی پلو یونانی را افزایش دهد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین